Ribje polpete

Objavil

Za ribje polpete so najprimernejše rdečeperke. Očiščene rdečeperke najprej kuhamo do deset minut, odvisno od velikosti rib, da postanejo mehke. Kuhanim ribam olupimo kožico, jih oberemo od večjih koščic in nato meso dobro zmeljemo. Zmeljemo tudi: česen, čebulo, peteršilj ter omočen in ožet kos kruha. Mletim ribam in zelenjavi dodamo: sol, vegeto, malo popra in olja ter eno jajce. Vse skupaj dobro premešamo ter oblikujemo v polpete. Polpete nato povaljamo v drobtinah in jih pečemo na segretem olju. Polpete so pečene, ko lepo porjavijo.

Po Heleni Mulec recept povzel Metod Korošec

Politika zasebnosti

Spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema, skrbno varovali in jih brez vaše privolitve ne bomo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabili v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na nas, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Hkrati se zavezujemo, da bomo po svojih najboljših možnih močeh varovali podatke in zasebnost obiskovalcev spletne strani .

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Več: https://rdcerknica.si/politika-zasebnosti/