Ribji ragu z zelenjavo

Objavil

Za 4 osebe potrebujemo: 80 dagribjih filejev (svežih ali zmrznjenih), lahko različnih vrst rib, limonin sok, sol, 5 dag slanine, 2 čebuli, 40 dag korenja, 2 paradižnika, 2 žlici olja, 25-30 dag graha, sladko rdečo papriko.

Fileje operemo in do suhega osušimo. Narežemo jih na kocke, stresemo v skledo, pokapamo z limoninim sokom in posolimo. Slanino narežemo na majhne kocke. Čebuli olupimo in grobo sesekljamo. Korenje olupimo, operemo in narežemo na majhne kocke. V kozici segrejemo olje in dodamo slanino ter cvremo toliko časa, da izpusti glavnino maščobe. Dodamo čebulo in mešamo dokler zlato ne porumeni. Dodamo korenje, grah, ribje meso in paradižnik. Posolimo in potresemo s papriko. Prilijemo četrt litra vode, zmešamo in zavremo. Na zmernem ognju kuhamo še približno 25 minut. Ragu prelijemo čez kuhane testenine ali riž.

Zbral: Marko Nared

Politika zasebnosti

Spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema, skrbno varovali in jih brez vaše privolitve ne bomo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabili v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na nas, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Hkrati se zavezujemo, da bomo po svojih najboljših možnih močeh varovali podatke in zasebnost obiskovalcev spletne strani .

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Več: https://rdcerknica.si/politika-zasebnosti/